Fotosamlingar

Byföreningen välkomnar bilder från olika evenemang. Bilder är en härlig hjälp för minnet. Med de strikta regler som nu gäller integritet är vi mer varsamma med att lägga ut bilder på personer. Vi önskar att de personerna har sagt ja till att finnas här på hemsidan.

Här finns några bilder från den gamla hemsidan.  Efter hand kommer bilder från t ex jubiléet 2010 då 100-års-minnet av järnvägen till Mölle firades.

Jubileum 2010

Vilken fantastisk dag det blev, 100-årsdagen. Som genom ett under slutade det att regna och solen sken när torghandeln för första gången ägde rum utanför stationshuset.

Under de fyra timmar som torghandeln och utställningen pågick kom det cirka 2 000 besökare. Husarsextetten underhöll besökarna, och klockan 12.30 var det dags för kommunalrådet Péter Kovács att inviga utställningen.

Dagen avslutades med en stor jubileumsfest med närmare  100 deltagare. I den fantasiska sommarkvällen kunde vi sitta ute och avnjuta en buffé från Bäckafarm och musik, framförd av eminenta Ackordcentralen.

 

 

Stormen hösten 2013

Hårda vindar drog in över Mölle och Kullaberg den 5 – 6 december. Havet gick högt, träd föll och många blev strömlösa.

Klicka här för att se bilderna