Konstituerande möte i den nyvalda styrelsen 2024

 

Charlotte Westrell saknas på bilden.

 

Kontakt med styrelsen: info@molle.se

Mats Jönsson Ordförande

Jag har ett knippe olika utbildningar och har arbetat i flera länder. De sista 25 åren som företagsledare. Jag flyttade till Mölle från Uppsala 2013. Mina barn med familjer hör till mina stora intressen. Har fem barnbarn. Ser fram mot ett intressant arbete i Byföreningen när jag åter fått förtroende som ordförande. Jag hoppas på vidare utveckling av Mölle. Gott samarbete med kommunen är för mig ett måste.

Lennart Bolin

Mölle är en av mina viktigaste fasta punkter i tillvaron. Samtliga somrar under barn- och ungdomsåren tillbringades här och som vuxen har jag besökt byn många gånger varje år, inte minst för att föräldrarna bodde här året om i 26 år. För några år sedan tog jag över Möllestugan, den gamla fiskarlängan från 1790-talet med tillbyggnad från tidigt 1900-tal. Jag är fjärde generationen i min släkt som huserar där.

 
 

Hans Edenwall

Jag är född 1951 och uppvuxen i Helsingborg. Har varit yrkesverksam som barnläkare i Karlskrona. Hustrun och jag gifte oss i Mölle kapell 1975 och har ofta besökt byn då svärföräldrarna hade hus här. Vi övertog huset 2014 och har bott här större delen av året sedan 2019. Mina intressen har sedan barnsben varit fågelskådning och i vuxen ålder vin och whisky. Jag har varit föreningsaktiv i fågel- och whiskyklubbar och har startat en whiskyklubb i Mölle.

Per Hjelm

Jag föddes en kall decembermorgon 1960 och växte upp i Varberg. Började arbeta i unga år med allt från tidningsutdelning till industrielektronik.

Havet var min lekplats och jag tävlade i kajak och vindsurfing på 70-talet. Under Civilingenjörsutbildningen startade jag eget företag inom IT och programvaruutveckling. Träffade min älskade hustru Beatrice 1989. Hon är och förblir min bästis i vått och torrt. Vi har två underbara söner, Simon (24) fotograf och Jacob (22) juridikstuderande.

Vi älskar Mölle för dess människor, djur och natur. Hoppas få mer tid för fotografering, vindsurfing, golf och kajakpaddling.

 

Rolf Johannesson

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Robin Kempe-Bergman

Jag arbetar som regissör och har spenderat somrarna i Mölle sedan jag var barn. Det var min pappa som tog mig hit och introducerade mig till byn och berget som han och hans syster utforskat under sin barndom. Mölle blev genast en viktig plats och än viktigare har den blivit med åren. Idag är både jag, min fru Rebecka och vår hund Pollock lyckliga över att kalla Mölle vårt hem och eftersom vi i stor utsträckning jobbar hemifrån åker vi bara härifrån när vi absolut måste. 

Margareta Nedström

Mölle har varit den fasta punkten i mitt liv. Vi har flyttat 14 gånger och barnen Catarina och Ingela gick i 10 skolor före studenten så jag har lärt mig lite om mycket; många olika jobb och sporter. 

Jag har arbetat heltid som chefssekreterare på flera stora företag. 

Mina intressen är många, nu mest trädgård, böcker, god mat o dryck och Mölle som jag älskar. 

Charlotte Westrell

Jag och min dotter Ellen bor uppe vid tennisen. Mölle är och har varit magiskt, fyllt av lyckliga minnen för oss i generationer.
Har bl.a. jobbat som guide i Europa, startat och i 18 år drivit golfaffär i Malmö, bott i Genève, Paris och nu senast Bali, där min dotter gick på Green school.  Sen fyra år tillbaka driver vi Mölles tre rum.
Älskar resor, möten, mat, kultur, ja allt livet har att erbjuda. Vill värna om Mölle, dess historia och vår fantastiska natur. Vilken lyx vi har.

 

Revisorer

Åke Järnblad
Stig Creutzfeldt suppleant
 

Valberedning

Magnus Delshammar

Lennart Berg

Dan Elgegren