Mats Jönsson Ordförande

Jag har ett knippe olika utbildningar och har arbetat i flera länder. De sista 25 åren som företagsledare. Jag flyttade till Mölle från Uppsala 2013. Mina barn med familjer hör till mina stora intressen. Har fem barnbarn. Ser fram mot ett intressant arbete i Byföreningen när jag åter fått förtroende som ordförande. Jag hoppas på vidare utveckling av Mölle. Gott samarbete med kommunen är för mig ett måste.

Lennart Berg Webmaster

Jag bor i lägenhet tillsammans med Elinor på Bella Vista sedan 2010. Lämnade hemstaden Göteborg 2018 för fastboende i Mölle. Har varit yrkesverksam inom IT, telekommunikation och logistik.  Är medlem i Mölle golfklubb. Gillar skidåkning både utför och längd, såväl som friluftsliv i allmänhet. Elinor och jag tar gärna en tur i vår campingbil i Sverige och Europa. Intresserad av fotograferaring. Är 77 år.

Stefan Bengtsson

Jag är en pensionerad 50-talist boende i Mölle/Malmö sedan 2014. Gift med Charlotte och vårt hem finns på Fågelviksvägen 12.  Jag är en hängiven året-runt-badare, tennis/padel – och golfspelare samt en stor bridgeentusiast. Tycker det ska bli roligt att få hjälpa till med arbetet i vårt fina Mölle.

Lennart Bolin

Mölle är en av mina viktigaste fasta punkter i tillvaron. Samtliga somrar under barn- och ungdomsåren tillbringades här och som vuxen har jag besökt byn många gånger varje år, inte minst för att föräldrarna bodde här året om i 26 år. För några år sedan tog jag över Möllestugan, den gamla fiskarlängan från 1790-talet med tillbyggnad från tidigt 1900-tal. Jag är fjärde generationen i min släkt som huserar där.

Hans Edenwall

Jag är född 1951 och uppvuxen i Helsingborg. Har varit yrkesverksam som barnläkare i Karlskrona. Hustrun och jag gifte oss i Mölle kapell 1975 och har ofta besökt byn då svärföräldrarna hade hus här. Vi övertog huset 2014 och har bott här större delen av året sedan 2019. Mina intressen har sedan barnsben varit fågelskådning och i vuxen ålder vin och whisky. Jag har varit föreningsaktiv i fågel- och whiskyklubbar och har startat en whiskyklubb i Mölle.

Dan Elgegren sekreterare

Jag bor i Bella Vista sedan 2020. Har tidigare bott i min födelsestad Helsingborg. Är yrkesverksam som lärare. Spelar mycket golf. Jag har pysslat med undervisning i tennis i hela mitt liv. Älskar Mölle och dess omgivningar.

Per Hjelm

Jag föddes en kall decembermorgon 1960 och växte upp i Varberg. Började arbeta i unga år med allt från tidningsutdelning till industrielektronik. Havet var min lekplats och jag tävlade i kajak och vindsurfing på 70-talet. Under Civilingenjörsutbildningen startade jag eget företag inom IT och programvaruutveckling. Träffade min älskade hustru Beatrice 1989. Hon är och förblir min bästis i vått och torrt. Vi har två underbara söner, Simon (24) fotograf och Jacob (22) juridikstuderande. Vi älskar Mölle för dess människor, djur och natur. Hoppas få mer tid för fotografering, vindsurfing, golf och kajakpaddling.

Petter Klang

Jag är född (1981) och uppvuxen i Mölle. Men har varit iväg några år i Helsingborg/Lund/Stockholm för studier och arbete. För tio år sen flyttade jag tillbaka till Mölle med min Fru Lena och för fem år sen blev vi tre, med vår son Cedrik. Vardagen spenderas med att koda på ett företag som heter Occtoo. Under min uppväxt fick jag spela både golf och tennis samt lära mig att segla. Alla tre är något jag fortfarande gärna lägger tid på. Seglingen tog mig även runt i värden då jag seglade VM i Yngling under åren 1999-2016

Monica Strand

Relativt nybliven Möllebo, min boning är på Brf Bella Vista där jag aktivt arbetat/arbetar för att utveckla föreningen till ett trivsamt boende med stor gemenskap.Utbildad beteendevetare med särskilt focus på organisation, utveckling och ledarskap, har arbetat i ledande ställning inom barn och familjebehandling.Varit aktiv inom frivilligförsvaret, och har där innehaft styrelseuppdrag på de flesta nivåer, även arbetat aktivt i fält .Segling upptog tidigare en stor del av min tid, har bl a krossat Atlanten tillsammans med min man, Kenneth.Efter verksamt yrkesliv, har jag varit bosatt i Sydamerika och på den Karibiska ön, Grenada, under ett antal år.Har nu landat i Mölle, vilken liten pärla, här stannar jag!

Charlotte Westrell

Jag och min dotter Ellen bor uppe vid tennisen. Mölle är och har varit magiskt, fyllt av lyckliga minnen för oss i generationer. Har bl.a. jobbat som guide i Europa, startat och i 18 år drivit golfaffär i Malmö, bott i Genève, Paris och nu senast Bali, där min dotter gick på Green school.  Sen fyra år tillbaka driver vi Mölles tre rum. Älskar resor, möten, mat, kultur, ja allt livet har att erbjuda. Vill värna om Mölle, dess historia och vår fantastiska natur. Vilken lyx vi har.

Revisorer

Åke Järnblad
Stig Creutzfeldt suppleant

Valberedning

Agneta Kleberg sammankallande
Gunnar Ottosson
Magnus Delshammar

Kontakt med styrelsen: info@molle.se